12 сати сахрана

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
No Wikipedia.png
Википедија нема одговарајући чланак с насловом 12 сати сахрана. Стварно не би помогао тим такозваним стручњацима тако што би написао и један.

12 сати сахрана је једна од емисија најпопуларније, најгледаније и најлепше Наплатне телевизије Србије. Спада у групу такозваних ријалити шоуова (попут емисија 9 месеци порођај и Пола сата испраћаја).

Опис[уреди]

Основна идеја емисије је сахранити драгог и никад прежаљеног члана уже породице макар и на силу, а Наплатна телевизија ће, уколико се сахрана обави успешно у року од дванаест сати, подмирити трошкове сахране и ожалошћеној породици обезбедити путовање у Оз, иза дуге Малу Моштаницу, Свилајнац, Прибој, или Рачу. У циљу повећања гледаности и популарности емисије (и додатног фактора реалности, за случај да сама сахрана није довољно реална), снима се сваки минут трагања за погребном козметиком (и ценкања око исте), трагања за нарикачама и статистима члановима погребне поворке. Велика популарност ове емисије је довела до пораста стопе морталитета у Великој Србији.