Чеда Јовановић

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

“Ма знам ја њега. Пушили смо траву заједно пар пута... У јеботе... Па то сам ја! Чанак дај још мало овог белог, супер јеееее...”

~ Чеда Јовановић на тему Чеда Јовановић

“Чеда Јовановић мој добар другар”

~ Чеда Јовановић на тему Адем Јашари


Чедомир Јовановић у свом елементу

Чедомир Јовановић (алиас Чеда Јовановић, алиас Чедица Јовановић, енгл. Pablo Escobar Jr., у народу познат као НН лице односно Надувани Наркоман) (1.април 1971. - ????) је један од највећих и најопаснијих криминалаца у Великој Србији.

Младост[уреди]

Рођен је као првоаприлска шала 1971. године у Београду од оца који је био локални проводаџија и мајке домаћице. Своју младост је проводио на београдском асфалту учећи од локалног мафијаша по имену Ковач. Најбољи пријатељи су му били извесни Симке, Пинки, Мали. Већ са 7 година Чедица је научио да барата оружјем, тако што је скинуо клинца који се подсмевао његовом цртежу у забавишту. Иако је одлежао 3 месеца у Казнено-поправном дому, Чедица се није поправио. Специјалну основну и средњу школу завршио је у Београду, али се одмах по завршетку сели у Колумбију.

Колумбијски дани[уреди]

По доласку у Колумбију, Чедица постаје јако добар пријатељ са Паблом Ескобаром (енгл. Pablo Escobar) и њих двојица праве највећи картел дроге у Великој Србији. У наредних годину дана Ескобар и Чедица су држали скоро 90% свих испорука хероина кроз и унутар Велкике Србије. Годишње они су зарађивали скоро 520 милијарде динара, што је скоро 20% буџета Велкике Србије. У међувремену, Чедица је платио три факултетске дипломе да би прикрио свој стварни посао. 2002. године Пабло Ескобар је Чедицу прихватио као свог сина и тиме је Чедица постао Пабло Ескобар Јуниор (енгл. Pablo Escobar Junior). Неколико месеци касније, револтиран што је Срање (ТВ) укинула цртану серију Дигимони, Пабло Ескобар је извршио самоубиство и тако омогућио Чедици да постане краљ нарко мафије.[[1]]

Чедица данас[уреди]

Потерница за Чедомиром Јовановићем

Чеда Јовановић је после смрти покушао да се бави политиком оснивајући Наркоманско-пензионерску партију (НПП), али је подршка изостала тако да је Чедица одустао и вратио се свом старом занату - хероину. Почео је да улаже и ван граница Велкике Србије, тако што је постао власник пар казина у Лас Вегасу, Сомалија. Данас, Чедица се налази на више потерница, како домаћих тако и иностраних власти.