Србија

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Wikisplode.gif
За оне без смисла за хумор, самопроглашени стручњаци с Википедије мисле да имају чланак с насловом Србији.
За националисте, шовинисте и друге Србе тим Нециклопедије има текст о Великој Србији!
Република Србија
Застава Србије
Грб на застави
(Застава) (Грб на застави)
Химна: Безимени a capella инструментал
Гесло: "Будимо људи, иако смо Срби!"
Srbija nоkia.png
Површина Од минус до плус бесконачно (чиме прелази из и у Велику Србију)
Број становника немогуће установити
Службени језици СрБски
Званична валута крв, зној и сузе
Главни град Тамни вилајет
Политичко уређење Парламентарна анархија
Његово високородно преосвештенство непостојећи Председник Срећко Шојић (de јure)
Владимир Путин (de facto)
Коштуница Војислав Коштуница
Региони Тамни вилајет
Грманија и приобаље
Централна Бестрагија
Национални хероји Миша Тумбас, Милка Цанић, Баја Мали Слинџа, Маријан Ристичевић, Ајс Нигрутин, Рамуш Харадинај
Национална маскота Покемони
Дигимони
Велики брат
Европска унија
Цеца
Сличне државе Бањска, Неготин, земља Дембелија

Република Србија jе умерено континентална клима држава која заузима се налази у југоисточној Јевропи (Балканскo полуострво), излази на море кад је лето што је и чини прелепом дестинацијом за гледаоце Си Ен Ен-а, а тај видео спот је, користимо прилику, брука за нацију и сва њена достигнућа а и шире а исто кажу да је много добар. Србија је такође и Косово, кажу власти. С обзиром да је много, много инфериорнија од свог великог идола из паралелног света, Велике Србије - представља регион који није вредан помена. Ми му дајемо шансу.

Историја и географија[уреди]

По мишљењу стручњака, Србија је постојала одувек, али не у овој димензији. Због еластичности своје територије, и мистичне везе са бројем пи, Србија је обитавала на местима где се не стиже ни бродом, ни авионом, нити било којим видом транспорта, због чега је и названа Недођијом. Није познато ко је био председник Србије у том периоду, мада ауторитети спекулишу да је то био или Петар Пан или Капетан Кука, док се стручњаци позивају на математику, која је јасна тренутну ситуацију, и тврде пазар да председника није било јер се Слободан Милошевић није ни родио. Од 2006, Србија се манифестује у овом универзуму, и постаје доступна свету и овој, уз сво дужно поштовање - Нециклопедији. Поменута растегљивост је довела до повремених брисања граница између Србије и Велике Србије и поремећаја у континууму простора и времена.

Становништво[уреди]

Становништво Србије постоји у свим величинама, облицима, бојама и укусима. Његово бројно стање, међутим, није могуће установити. (види: Србија#Главни град)

Државни симболи[уреди]

Химна[уреди]

Химна Србије је одабрана по њеном материјализовању у овој стварности, 2006. године, и то процентуално огромном већином гласова (апсолутно гледано, 1:0). Химна Србије је безимени a capella инструментал, који се изводи у свим свечаним и обичним приликама, често погнуте главе, уз обавезно јецање.

Остали кандидати за химну Србије:

  • Боже правде - одбачена у старту, јер се установило да, највероватније, нема ни једног, а ни другог
  • У свету постоји једно царство - такође одбачена, јер је Србија, по политичком уређењу, Парламентарна анархија
  • На крај села жута кућа - беспредметна, јер крајеве Србије није могуће утврдити због честе променљивости граница
  • Хеј, Словени - непрактична (због обавезне пратеће подршке у виду звиждука, нису се могле разазнати речи)

Застава[уреди]

Застава је пропала фабрика аутомобила Yugo ствари из Крагујевца. Српска застава је парче тканине која брзо избледи на сунцу, а људи који је подижу су националисти.

Грб[уреди]

Грб Србије је слика 100х120 пиксела, коју можете видети на застави Србије, а понекад се јавља и у самосталном облику. На слици се види орао који има две главе јер је генетски модификован под утицајем радиоактивног зрачења изазваним бомбардовањем. На стомаку од орла се види слика која је издељена на четири дела, и на сваком од њих су нацртани најзначајнији српски симболи - "4 слова С" који је симбол Народне Банке и појављује се на фискалним рачунима, и симбол лава - генералног спонзора Српског фудбалског савеза.

Председник[уреди]

Његово високородно преосвештенство непостојећи Председник (пуна титула има четрдесет речи) је титуларна функција, коју у Србији не обавља нико. Деморатски избори, одржани по појављивању Србије на мапи ове стварности, одредили су да председник није потребан, али је титула задржана из сентименталних разлога.

Валута[уреди]

Основна валута у Србији је крв, зној и сузе, и у употреби је од настанка Србије. Због своје препознатљивости и лаке конвертибилности, прихватљива је и у остатку света. Поред ове, постоји и помоћна валута, динар, али она нема ширу примену ван Србије, и увелико се потискује и у самој Србији.

Региони[уреди]

У Србији постоји више региона, који се обично групишу у четири основна.

Главни град[уреди]

Главни град Србије је Тамни вилајет, једини покретни и до краја неистражени град у свим стварностима Србије. Поучени народним причама, способнији становници овог града узимају а не кају се, док остали, због мрака и магле у Тамном вилајету, ни не знају шта пропуштају. Разлог његове покретљивости и преливања по остатку земље (и усисавању садржаја исте) је, највероватније, резидуал боравака у осталим димензијама.

Остали региони[уреди]

Грманија и приобаље представља прстен око централног дела Србије, Централне Бестрагије, док регион Остало сачињавају парчићи Србије који су географски удаљени и по себи незанимљиви да би имали статус региона. Пошто се све активности у Србији одвијају у Тамном вилајету, поменути региони су насељени спорадично, и сем воде, хране и зеленила, немају много тога да пруже.

Кулутура[уреди]

Србија нема кулутру. Ако се неким чудом нешто деси, обавестићемо Вас.

Репрезентације[уреди]

У Србији има доста репрезентација али се зна да је она Багминтонска најбољија. Од осталих спортова неуспешни су у : енглеској , фудбалу, кошарци, одбојци, привлачојци, рукомету, ногомету, хидропулу, главомету, носомету.