Разговор са корисником:Hogar

Извор: Нециклопедија

Убудуће - само ћирилица. Bratbratu 04:43, 10. фебруар 2007. (EST)

Не разумем ову борбу око писма... Наумио си да овај чланак буде искључиво латиница или шта? --Мастер 07:10, 10. фебруар 2007. (EST)

Дођи на наш још један званични канал на irc.krstarica.com, #neciklopedija, тамо се као нешто не знам ни ја шта.--Мастер 07:23, 10. фебруар 2007. (EST)

Изгледа да треба ја тебе да питам који је твој проблем! Па мајку му, не ради се о тим глупостима које ти се врзмају по глави. Проблем је естетске природе. НЕЋЕМО ШАРЕНИЛО ПИСАМА! Хоћеш да те банујемо? Мени је то лакше него да чистим за тобом! Овај чланак Ćirilica остаје али више нема. By the way, баш ме заболе да мрзим латиницу, и ја саам понекад узмем текст написам латиницом и проведем с њим насамо сат-два. То није ништа чега треба да се стидиш. Само немој да почињеш рат, стварно нисам у елементу... --Мастер 08:08, 10. фебруар 2007. (EST)

Да. Ја тако кажем јер таква су правила. Иако је ово Нециклопедија овде се води неких рачуна о пријатности садржаја за очи и тд.. Сваки чланак може да се погледа и у једном и у другом писму, али се чланци (и њихови називи!) пишу само и само и само и само.. ЋИРИЛИЦОМ.. јер тако треба. Дакле,... Bratbratu 08:53, 10. фебруар 2007. (EST)