Пинк (ТВ)

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Чувени лого који је освојио срца гладних маса


Главни српски ТВ канал који њеним житељима нуди алтернативни поглед на свет културе и информација. Са сличним пројектима део непрофитне хумане организације која за циљ има окупљање људи око идеје да је све један Велики Шоу. Обожаван од велике већине великосрбске нације, упоредо са исламом се убраја у главне религије, али најјаче међу њима јер према статистикама многи верници уопште не престају да се моле и жртвују своје време, образовање и памет зарад Срање ТВ-а. Срање ТВ је једини и Први програм на нашим просторима који својим верницима омогућава неприсушан извор за конзумацију гована, у било које доба дана, или ноћи. Срање (ТВ) је толико популарно да је покренула и други програм-звани Бљак (ТВ)


Популарност[уреди]

Срање (ТВ) је постала популарна због пуштања рекламних спотова као што су "Легија, ми ти верујемо!", али ипак, нису то једини разлози за популарност ове телевизије. Једна од значајних ствари због којих је популарна је нова технологија која омогућује гледаоцу да осети мирис гована у студијy.


Срање Парада[уреди]

Види главни извор Звезде Гранда

Потписују уговоре и са МТВ-јем

Срање (ТВ) је такође стекла популарност пуштајући народњаке и организујући аудиције за нове говнаре таленте под називом Звезде Гранда". Победници су добили понуду за снимање CD-a у њиховој продукцији.


Телевизијски програм[уреди]

Планирају да направе врхунац који ће оборити све вернике са ногу! Емисија ће се звати "Све за љубав, јер мењам жену а бирам ћерку на Гранд паради" После ће да следи серија "Ружна Емиралда" Јер су се Бети и Лети обрнуле већ два пута... Срање (ТВ) нуди богат асортиман производа емисија образовног садржаја, попут шпанских сапуница, хрватских сапуница, српских сапуница, српско-хрватских сапуница, корејанских сапуница, руских сапуница, абисинских сапуница, британских сапуница, бразилских сапуница, аргентинских сапуница, пресијских сапуница, индо-иранских сапуница, византијских сапуница, вијетнамских сапуница, староегипатских сапуница, кинеских сапуница, банту сапуница, свахили сапуница, венецуеланских сапуница, словеначких сапуница, француских сапуница, немачких сапуница, исландских сапуница, индонежанских сапуница и ма каквих сапуница, само да програм буде попуњен, економско-пропагандног садржаја (који се повремено прекида серијама и филмовима са МАЂАРСКИМ и мандаринским преводом, јер је потребно да младе и све оне који се осећају младима уведемо у Европу!) и разноврсним дневницима који се труде да нам помогну да будемо у току са свим догађајима и убиствима дана - обележени разним бројевима од 1-100, епитетима (национални, верски...) које воде сакати водитељи који свакодневно падају у несвест.Битан и утицајан део програма чине и репризе. Посебну погодност чине Дневна Програмска шема на Срање ТВ-у уочи Избора за Председника: и Дневна Програмска шема на Срање ТВ-у нешто после Избора за Председника, који гледаоцима и верницима омогућавају да уживају у њиховим најомиљенијим програмима и по три пута заредом, узастопце, , у току избора, али и нешто после.


Новогодишњи специјали[уреди]

Новогодишњи Брена шоу

Такође, у току Нове Године гледаоци и верници могу, осим у новогодишњим преносима новогодишње шунд Гранд параде, Брена новогодишњег шоуа и новогодишњих Звезда Гранда, да уживују и у репризама филмова и квизова који су се одржали 60 година прошлог века у приградским областима Mанџурије! Каква понуда! А ујутру, од 8-15 h директан пренос католичке мисе литургије из Саборне Цркве, специјалан гост Ивана Жигон која говори о положају Срба на Косову и рецитује "Пркосну песму" по хиљадити пут изазивајући епилептичне нападе и спонтано сагоревање код гледаоца!


Будућност[уреди]

Како је све кренуло, за нас будућности нема, нити ће је бити! Будућност Телевизије лежи у верницима, јер док њих буде било, телевизија ће живети и i Никад умрети неће.Зато треба да по узору на Православне цркве на Косову обнавља и подмлађује своје институције и богомоље (у овом случају певачице) на сваких месец дана па макар и силом!.Тако ће богомоље (певачице) бити увек младе и лепе.И популарне. То је најважније...Занимљивости:[уреди]

Рушка Јакић је била на Срање ТВ-у од њеног самог почетка (телевизијиног, не Рушкиног) и тврди да јој је то био најдражи период у животу?, јер је велике степенице у згради Срање ТВ-а лично бојила у црвено!


Овај чланак је финансирала Срање ТВ.


Види joш и:[уреди]