Педеве

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

“...Лажљива хашка педевчина Џефри Најс!”


Педеве је реч која је од великог значаја, не само за Србе, већ и за читаво Српство. То је уникатна реч - пре свега због својих особина да понекад буде именица, понекад глагол, понекад заменица, понекад вулгаризам, понекад придев, понекад оруђе и средство, а понекад једноставно да нема никаквог значења. Ову реч, унео је клинастим писмом у "Речник језичких недоумица Ивана Клајна" Војислав Шешељ, који је реч и измислио, као придев.То је, сматрају Лингивсти једна од најстаријих српских речи.

Сматра се да је у далекој прошлости, за време Турака, именица Педеве означавала порез на додату вредност, али у овом архаичном значењу се више не употребњава.

Примери:[уреди]


Контраверзе у Српској Радикалној Странки, Српској Православној Цркви и Ватикану[уреди]

Највећи борац против Педевеа је Војислав Шешељ, који је немали број пута тврдио да "мрзи педеве!".

Наиме, осим ових дивних појмова у Србији, у осталим цивилизованим земљама света педер означава мушку особу (видети списак свих педева) која ужива у друштву мушкараца и јако ужива у дружењу са мушкарцима и смеје се са мушкарцима и пије са мушкарцима и љуби се са мушкарцима и жели да оснује породицу са мушкарцима - укратко, јако воли мушкарце, посебно за секс. Уздизање речи педев на пиједестал фалусоидног облика и статусни симбол Срба, уписан у наш званичан речник Српског језика изазвало је низ контраверзи, поготово оних страна које баш и не воле педеве. Пре свега Српске Православне Цркве, која је остала пасивно агресивна и по ко зна који пут индиферентна, Папе из Ватикана који је "осудио грех содомије и бори се свим силама за искорењивање те опасне болести" и наредио да "ако не желимо да нас Србе једног по једног спроведу инквизицији и спале, да очитамо по 100 оченаша и 200 здравомарија и пошаљемо им 50 наших прворођених дечака на обуку" у Ватикан. Пре свега најгоре речи и контраверзе изазвала је Српска Радикална Странка, која је за све окривила Бориса Тадића "оног педерског избљувка фашистичког и антисрпског Запада".Посебна ствар је то пто се сам Томислав Николић залаже за геј права.


Да ли знате?:[уреди]

  • Да се Прва и једина босанска телевизија ОБН залаже, међу првима на Балкану за права педевеа, приказујући на својој телевизији искључиво програме таквог садржаја.


Неки од познатих педева:[уреди]

За ове "особе" нисмо сигурни, јер нису ни они:

Видети још и:[уреди]