Научник

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Bouncywikilogo5.gif
За оне без смисла за хумор, такозвани стручњаци с Википедије имају чланак с насловом Научник.
Адвокат против научника, професор Џон Мејнстон, који је потрошио 12 година свог живота чекајући кап катрана да падне 6 инча. Све због подизања свести због мање узбудљивих наука.

Научник је појединац која одбија да призна једнакост између наука и држи пристрасност или предрасуде према једном или више њих. Ово обично долази као резултат ирационалне досаде која припада наукама које не укључују експлозије, пожар или лепе боје. Научници су додатни, прилично гласни у својој мржњи такозваних „псеудонаука” и ускочиће у сваку шансу да их укину. Иако многи сматрају грубим одбацивање мишљења других или науку која им је досадна, научници ће гласно и поносно бранити оно што сматрају супериорним на начин сличан као у поглављу Хитлерјугенда.

Научници се сматрају неопходним злом, пошто нам они повремено пружају корисне проналаске попут пољопривредних техника и антибиотика, трошећи остатак свог времена чинећи нас само смртницима који се осећају несигурно због тога што су мање паметни. Самодопадни кретени!