Марија Шерифовић

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

“У јеботе ал' смо их бомбардовали!”

~ два Американца на тему два Американца

“Колико сам ја добра риба!”

~ Исидора Бјелица на тему Исидора Бјелица

“Можете да кењате колико хоћете, шта њу боли курац...”

~ Ејми вајнхаус на тему Ејми вајнхаус

“Сензационално!Дођите да видите како Марија Шерифовић једе људе!!”

~ Радник у циркусу на тему Радник у циркусу


Певачица(???) коју на наступ довозе краном Марија Шерифовић је још један од одбеглих примерака животиња са инситута за укрштање врста зрачењем у Винчи (друга је Јелена Карлеуша).Разлог да се Исидора Бјелица осети као рибетина, љуби је мајка чисто сумњам!.Толико добра у кревету да је бивши дечко преварио, ни мање ни више, него са добрим другаром. Победница на Евровизији (срећом су иза ње стајале оне добре рибе), често оспоравана због свог изгледа, прва је српска јавна личност чије фотографије и слике нису изашле ни у једној врсти медија (укључујући новине и телевизор) јер су ипак то само машине. Српкиња због које се Америка сажалила на нас и позајмила нам новац (видети цитат).


Историја[уреди]

Сматра се да је излежена из јајета као резултат некрофилије коке-звиждовке која се парила са кинеском куваном игуаном у сосу.Рођена је из нехата у Паризу, у Богородичиној цркви .одакле су Марију одвели на институт у Винчи да би на њој вршили сурове опите зрачењем.Свакога дана хранили су је људима, док није побегла, убивши том приликом око 14 људи. Када је стигла у Србију, још 13 људи је умрло од сусрета са њом и кратко време нико није знао шта ноћу убија људе (мислили су да се Слободан Милошевић повампирио), док је једне вечери пијани Велимир Илић који је туда пролазио није савладао голим рукама и одвео као поклон Српској Радикалној Странки.Када су је иоле цивилизовали да не напада људе (да говори никада није научила), прогласили су је за нову маскоту Српске Радикалне Странке (због чега се Лидија Вукићевић наљутила и увредила).


Каријера[уреди]

Убрзо је Марија, као и све умно заостале особе Србије почела да се бави певањем. Пресудан значај за њу је имала Беовизија, на којој је победила зато што је појела све остале учеснике, па је послата на Евровизију са песмом "Молитва" (молитву је компоновала група људи из менталне институције који су полудели када су је видели и говори о њиховој молитви богу да их сачува од сподобе). Сасвим случајно, и поред максималног обезбеђења, успела је да поједе све чланове Евровизије и победи! Тријумфалним повратком у Србију, Томислав Николић је одлучио да пође са њом на турнеју за промоцију педева.Турнеји су се прикључили и Мадона и Елтон Џон.


Занимљивости:[уреди]

  • Кад Марија Шерифовић баци бумеранг, неће да јој се врати;
  • На суду може да добије одштету од родитеља;
  • Једном приликом јој се Исидора Бјелица наругала...(и од горег има гори, али од Марије Шерифовић нема);
  • Лепа у души;
  • Свака особа која види Марију Шерифовић у моменту полуди и доживотно не проговори реч, хранећи се само својим изметом.
  • Има брата који да је мушког пола би био она.
  • Марија Шерифовић је отпорна на гравитацију
  • Никад није објавила свој скривени албум ,,Исповести Дебеле Ћурке,, који садржи аутобиографију коју је написао Коза Караџиђ