Косово

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Bouncywikilogo10.gif
За оне без смисла за хумор, такозвани стручњаци с Википедије мисле да имају чланак који је веома сродан с насловом Косово.

Ако си кликнуо на везу Косово, стамбловао довде или само примитивно гуглао, или те пак председник натерао да кликнеш, мораћемо да те разочарамо — немамо занимљив крај за ову реченицу јер држава Косово никад није постојала и никад неће постајати док је српског народа. Свака држава која буде постојала на тлу Србије биће рачуната као непризната, противправна, незаконита држава на тлу Србије проглашена уз помоћ Америке и албанских сепаратиста. A можда нађеш нешто на популарнијим местима као Хонг-конг, Кинг-конг, „Срце Србије”.

За то време покушај да пронађеш црну рупу на овој страници. У случају проналаска, не смеш нипошто да кликнеш јер ћеш тако открити да црна рупа на овој страници у ствари не постоји, већ је то варка вештих програмера Нециклопедије, који добро говоре хатемел и не лажу свој народ. А ако будеш кликнуо, збуниће те неистинитост претходне изјаве.

Противправно проглашење[уреди]

Од оца Сједињених Америчких Држава и мајке Европске уније рођена је противправна држава Косово. Кум јој је Хавијер Солана, а ускоро се спрема удаја са Албанијом и очекује се дете коме ће бити дато име Велика Албанија. Свети Царе Лазаре зар ћеш допустити да се створи Велика Албанија.

Crna Rupa.png

Чувај се мрака.

А да порука -чувај се мрака- не би деловала тако обавезујуће, попи(ј) кока колу. Или узми мало жутог белог прашка. Пази да бело буде бело. Или иди у Америку да видиш дебелог чевека како хода улицом и не зна ништа па ни најосновније ствари типа ко је убио Мону или где је мала Милица из Отворених врата.