Звезде Гранда

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Србија Подељена на грофовства под управом звезда гранда.
Führer Грандистичке републике Србије
Oberstgruppenführer Немања Стефановић постројава трупе у част погинулог Führerа Мила Китића.

Улоге у држави Звезда Гранда[уреди]

Држава је затим подељена на грофовства проглашен је Фирер Државе Саша Поповићи 7 грофова:


Радмила Манојловић гроф Београдско-шумадијски

Слободан Батјаревић-Цобе гроф јужно-рашки

Силвија Недељковић гроф бачки

Душан Свилар гроф банатски

Милан Динчић-Динча гроф истoчне Србије

Немања Стефановић гроф метохијски

Милан Станковић хoмосексуалац

Држава Звезда Гранда[уреди]

(Bиди Србијa)


У Држави је заведена тотална диктатура свако је обавезан да плаћа харач грофовима да их поштује а поготова да поштује фирера Сашу Поповића.Химна је постала "3везде гранде нове наде".

Оснивање и јачање[уреди]

Звезде Гранда настале су 1998 године као паравојна формација они су у почетку бројали 200 чланова.Први Фирер је био Миле Китић али после атентата на њега 2001 за који се сумња да је наручилац Бpeнa.Фирер постаје Саша Поповић који уз помоћ своје несреће успева да привуче све незадовољне људе себи тако он добија из дана у дан све више људи који га подржавају.Све док 9 марта 2006 их је бројило милион и кренули су на скупштину.


Сунђер Боб y Звездaмa Гранда?[уреди]

N1244541074 30188655 2 224.jpg.jpg

У Србији, Звезде Гранда су већ ушле у свој 4 серијал! Нови чланови, који се боре да освоје дупе Саше Поповића прилику да сниме CD за Гранд се већ такмиче. Трач да ће за Звезде Гранда да се пријави Сунђер Боб са својим колегама из Земунског клана - Патриком "Кашикаром Звездом", Лигњославом "Мрким" Пипком, Драганом Кеба Крабом провлачио се по медијским насловима белетристике, попут "Скандал" "Свет" "Зона Сумрака" .Сам Сунђер Боб није ни потврдио, ни демантовао, све до 12.Септембра.2008. године када је нови циклус отпочео и када се у заносној и дугој хаљини коју је за њега дизајнирала специјално Верица Ракочевић појавио са својим земунским кланом колегама.Пошто се рачунало да ће да победи, направљен је и промотивни постер. Међутим како није победио, све је пало у воду и од Бобове музичке каријере је остало само сећање...