Србска Православна Њикипедија

Извор: Нециклопедија
(преусмерено са Википедија)
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


MozakNe.pngГлупост!

Овај чланак је глупост.
Толико је глупост да му нема помоћи.
Уклони овај шаблон ако си ипак помогао.


Лого Њкипедије

Многи мисле да неки верују да је Србска Православна Њикипедија (често неправилно Српска православна Википедија) заједничко име за два сестринска такозвано-експертска пројекта финансирана од Владе Велике Србије: пописа свих великосрбских светаца и мученика и пописа свих француских, српских и црногорских села и поселака. У припреми су и попис немачких, а већ се вредно размишља и наклапа и о шпанским селима. Ипак зна се да су француска села унесена са разлогом, јер у њима живи Великосрпски живаљ, и влада велико интересовање за СрБску Православну ВЊикипедију, тако да су све оптужбе страних плаћеника и издајника да је уношење села грешка потпуно неоправдане и злонамерне.

Многи мисле да неки верују да Српска Православна ВЊикипедија себе дефинише у структуралистичком маниру, објашњавањем шта све она није. Да ли СПВЊ заправо само није или нешто и јесте остаје питање на које ће само време дати прави одговор. Између осталог СПВЊ тврди за себе да није: владин пројекат, нециклопедија, расадник вере, расадник цвећа, плутархија, клерофашистички форум и низ битова.

Многи мисле да неки верују да је првобитно било предвиђено да се оба пројекта која СПВЊ заврше до почетка 2006. године, али због непредвиђеног деловања многобројних вандала, анархиста, издајника, клонова и ботoва, оба пројекта су још у току. Док је, због поменутих потешкоћа, пројекат "Попис француских села" неколико пута формално напуштан (да би му се Влада Велике Србије касније ипак враћала само са још већим ентузијазмом), пројекат "Попис великосрбских светаца и мученика" је наилазио на мање препреке, те је у већој мери и спроведен у дело.

Многи мисле да неки верују да је доживотна почасна функција Председник-у-оставци Српске Православне ВЊикипедије, чијег носиоца након смрти и вазнесења у рај претходног Председника-у-оставци бира лично Патријарх Српски Господин Павле, потекла из шаманских молдавских обреда устоличења. Неки мисле да многи верују да Председник-у-оставци нема истинску власт, те да се ова налази искључиво у рукама Сабора Правоверних Отаца.


Види још[уреди]

zea:Wikipedia