Б92

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Пардон,МР БЕАН92!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazi b92.gif


“A са које сте ви телевизије... Б92? Па знао сам чим такво Усташко питање постављаш”

~ Томислав Николић на тему Томислав Николић

“Ма пушите ми к**** ви са Б92 !!!”

~ Велимир Илић на тему Велимир Илић


Б92 је првенствено била радио станица која се чула у целој Србији у доба Милошевића и антимилошевићизма, смело и отворено критикујући Велико Срање.Данас, једина телевизија која упорно истиче свој "рејтинг" и објективност (која је за њих ипак још увек апстрактан појам) иако их нико за то није питао... Њу води група људи настала генетским инжињерингом, њени чланови су настали као продукт пропалог експеримента укрштања гена Милоша Васића, Ненада Чанка, Наташе Кандић, Соње Бисерко и Биљане Вучо. Њихов мото је да свака страна има право да се њен глас чује. Ипак они су мишљења да ће ту своју визију спровести у дело ако неко време, ипак само они буду та страна која сме да се чује.


Б92 Времеплов – Вести из прошлости[уреди]

Како телевизија Б92 незванично сазнаје данас 14. фебруара 1804 године, група хулигана на челу са националистом Ђорђем Петровићем, званим Карађорђе, кренула је у терористичку акцију разбијања Османлијског Царства подстакнута погубљењем њених националистичких истомишљеника, који су погубљени пре извесног времена правоснажном пресудом одсецањем глава, такозваном: „сечом кнезова“. Ђорђе Петровић – звани КАРАЂОРЂЕ, екстремни српски националиста, вођа хулигана, именован је за националистичког комаданта, и хулигани су ове 1804 године успоставили „Правитељствујући совјет“ (установу која је у директној вези са руским националистичким лидерима“), док је уставни акт чија је свечана деклерација под насловом „Српска слобода“ која представља непријатељски акт према мирном Османлијском Царству. Овај националистички вођа се потписује у службеним документима као „ВОЖД“, „Перви перводитељ“, „Врховни војвода“, „Комадант од Сербије“. Подстакнути националистичким песмама Косовског боја хулигани јуришају на турску војску.

У телевизиjском студију имамо једног од највећих експерата за међународне односе и придруживању унији Просперитета, Светлости и Раја Османа Туркић-Шулц-Бернард. Он нам је дао следећу изјаву: „Срби треба да остану мирни, мир нам је најпотребнији у овом тренутку, нико не сме да угрожава МИР, а поготово не националистичким идејама да се подстрекују народне буне. Османлијско царство је врло моћно и јако, према томе њему се не треба супростављати већ треба поштовати акте Османлијског Цара. Према томе, националиста Вожд Карађорђе, који је познатији као Црни Ђорђе, непотребно и штетно по Српски народ диже буну. Према томе Србски националисти и Српски народ треба да буду послушни, да без протеста прихвате окове и ланце, да дају редовно данак у крви, да дају најлепше девојке за Турске вазале, да вредно раде јер ће им тиме бити обезбеђена светлија будућност у унији Просперитета, Светлости и Раја. То је боље него да изгубе узалудно свој живот за слободу“.

А ево како би гласила вест од 23. априла 1815.[уреди]

СРБИЈА СЕ ВРАТИЛА У МРАЧНО ДОБА СА ПОЧЕТКА ВЕКА Како Б92 незванично сазнаје присталице бившег режима Ђорђа Петровића, предвођене његовим коалиционим партнером Милошем Обреновићем, подигле су у Такову устанак против Османског Царства. На директној линији је Сулејман паша Скопљак, који специјално за нашу телевизију, коментарише последње догађаје: - Сматрам устанак безумним чином националистички острашћене групице Срба, на челу са Обреновићем, познатим предводником антиосманлијског лобија. Овај потез води директно у пропаст и против је светлог османлијског пута, којим нас води наш пресветли султан Махмуд II. Упозоравам устанике на овакав противправни потез и позивам их да се успостави ред и стабилност у земљи.

Б92 подсећа на националистичку прошлост Милоша Обреновића. Био је војвода Петровићев у Првом српском устанку, његов кум и истакао се у борбама за Ужице, где је и рањен. Остао је након пропасти устанка у Србији како би и даље пркосио османлијским властима. Овим чином Србија се вратила у мрачно доба са почетка века, у време изолације, ратова, сиромаштва .... Овај чин, оставиће последице у односима са Султаном, чиме Србија губи низ повластица које може добити интеграцијама са Турском. Ту се пре свега мисли на безвизни режим за путовања у земље под османском влашћу ( Влашка и Молдавија, Бугарска, Грчка, Блиски Исток, Египат ...). Овим су такође угрожене и директне инвестиције Турске у нашу земљу, што значи пад животног стандарда за хиљаде наших људи. Колико ће још последица изазвати овај чин, видећемо у наредним догађајима, о којима ће вас наша телевизија благовремено обавештавати.


Сa форума Б92[уреди]

  • Богоугодни форумаш Б92: Гледао сам Инсајдер, пре неки дан, и сасвим је јасно да су у убиству Ђинђића учествовали Коштуница, Бакарец, Мица Трофртаљка и чланови дечијег хора Колибри.
  • Скептик: Али чуо сам да је и Чеда имао неке везе са криминалцима пре убиства
  • Богоугодни форумаш Б92: Aаааааааааааа, клерофашисто, убицо, такви као ти су га убили, ти и твоји кољачи хоћете да наместите једином мислећем политичару, хоћете ви крезави и прљави, који се никада не купате да уништите нас мислећу мањину,требало је да се деси 6. октобар, да вас клерофашисте повешамо!
  • Модератор Б92: Скептични, летиш напоље, нећу да трпим твоје увреде и простаклуке овде и твоје фашистичке изјаве и нетолеранцију.

И тако је скептични излетео напоље, а остали богоугодни форумаши Б92 су могли у миру и толеранцији да наставе сучељавање мишљења.


Види joш и:[уреди]