Бугарска

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Република Бугарска
Pubika Vulgaria
Застава
Грб
(Застава) (Грбa)
Химна: "Обречи ме на љубов" у извођењу Азиса!
Гесло: "Обречи ме на љубов" у извођењу Азиса!
Површина Бугарска од Јадрана до Црног Мора. То је само ужа Бугарска)
Број становника Половина се Цигани
Службени језици [[Македонски со големи грешки]
Званична валута Лев и Две Червени
Главни град Софија
Политичко уређење Апсолутна пaрoдија
Његово транвеститско величанство Azis (de јure)
(de facto)
Azis Azis
Дарт Вејдер Не воли Бугарску
Ни Јода
Ни Лук Скајвокер
Национални хероји Љупчо Георгиевски-предавник, Бате Харо-педер, Амазонката Вазелина-травестит, Азис, [[Здравко Крто]... []
Национална маскота Azis
Bugarska
Европска унија
Азис
Сличне државе Албанија, Obala Lozovače, Hrvatska

Историја и географија[уреди]

Бугарска историја...од Аспарух до Азис. Бугарска нема историју, тј. волела би да је нема, али ја нема и ја краде македонската. Сваки су рат крваво изгубили. То прескачемо.

Становништво[уреди]

Становништво сачињавају Бугари и бугарски цигани. На крају се то своди на једно. Бугари су пред богом једнаки. Једнаки Шиптарима. Као посебну расу морамо навести Азиса, дебелог транвестита који нит је Бугар, нит је бугарски циганин, већ нека међураса слична мешавини Карлеуше, џиновске амебе и библијских пошасти који, узгред гаји симпатије према Ротфајлерима и Овцама.

Државни симболи[уреди]

Химна[уреди]

Мислим да химну Бугарске не знају ни сами Бугари. Иде т тттт ттт тттттт ттт т т тттт. Текст не знам, али зар је битан кад песма иде т тттт ттт ттттттт ттт т т тттт? Композитор је, као што већ и претпостављате, неки Бугар.


Застава[уреди]

Као и заставе свих наводно словенских држава, тако се и бугарска застава састоји од 3 боје. Заправо, требало је да их буде 2, али је лик који је шио остао без прстију и главе на послу јер је заспао. Веровали или не, више се није пробудио. Случајност или завера? Бела је празнина јер је творац црко па није стиго да заврши. Зелена је, испоставило се, боја мора које иако је наводно црно, подсећа на мочвару више него на море, али Срби немају никакво па се срећни спуштају низ, фенолом богат, Ибар. Бугари ту воду користе за прављење неке ракије коју не бих проб'о ни за 1 0000 0000 0000 0000 лева. Црвена боја на застави је бојa Азисовог ружа.

Грб[уреди]

Бугари су свој грб усвојили 1997, иако се културна елита из неког разлога противила. Три лава на грбу претстављају 3 лава које је највећи живи Бугар - Азис појебао на неком наступу. Онај у средини се симболично налази у штиту јер је највише пружао отпор Азисовим рукама, али је на крају и он био брутално силован. Од 1997. уместо Азисовог портрета на грбу је његово највеће достигнуће.

Председник[уреди]

Иако није званично, Бугарском доживотно управља Азис.

Валута[уреди]

Знамо да се зове лев (лав) у спомен Азисовим лавовима који су лавовски поднели брутално силовање.

Главни град[уреди]

Пре 10-ак година се зачула вест да су Бугари ушли у Софију. Од тад, Софија је главни град.

Остали региони[уреди]

Нема их више...

Он је највећи Бугарин...

Кулутура[уреди]

Величанственој земљи као што је Бугарска култура не треба. Сва култура у Бугарској долази из уста Азиса, Претседника, Краља и Врховног команданта, великог диктатора, штатхолдера и диве.

Репрезентације[уреди]

Па сад... Немају неке репрезентације...

Привреда[уреди]

Бугари су познати по производњи ружиног уља које се користи за тракторе и мање камионе. Не препоручује се за комбајне јер је гориво густо. Иначе, потребно је пар хектара под ружама за једну бочицу уља, па је производња непрофитабилна. Бугари ништа друго не производе и зато су најсиромашнија земља ЕУ. То што их ЕУ мрзи не спречава их да иду на привремени рад у Шпанију и Србију, па има пара и за њих. Живела Бугарска, па макар и гладна.