Блок аут

Извор: Нециклопедија

Блок аут је требало да буде главни бенд, али је испало да је постао нуспроизвод забрањеног владиног експеримента из Некрополиса, настао за време Великог Срања с краја двадесетог века у Недођији.

Маскирани Никола прикупља материјал за нови албум


Биографија[уреди]

Радња ове мрачне приче смештена је на површину, 32 километра јужно од Бањске за време ниског лета 29. фебруара. На самом почетку В.Срања, пет насумичних ликова се окупља у масу названу Ред Сок по популарној чарапици из мале земље. У то време је било забрањено давати масама имена чарапица из малих земаља па је маса убрзо онесвешћена и преведена на енглески. Стање несвесног се маси допало па је попримила све битне одлике и пронашла упутство за одржавање истог као и сам назив. Језик је заборавила.

У потрази за језиком део масе се откида и одлази заувек а у масу стиже пресудни састојак - исцедак пакла, отелотворење чисте патње и гитариста контроверзног Сатане - Црни Никола. Никола маси удахњује сву негативност и проклиње је на декаденцију. Тог тренутка сви непотребни елементи су на окупу и маса креће у освајање мрака.


Дискографија[уреди]

Албуми[уреди]

Локација једног од два Зла концерта
  • Жуто, бело и зелено о животу младих и неперспективних тадашње Недођије
  • Годи ми сиротињска забава о народним забавама у Недођији
  • Ган који срећан гањаш сам збирка Недођијиних химни, претеча депресијиног саундтрека. Оборен светски рекорд меланхолије - сваки минут је меланхоличан као три минута чисте меланхолије
  • Између два зла снимак два Зла концерта
  • Ако имаш с чим и где одговори на питања "С чим?" и "Где?"


Соло издања[уреди]

  • Заносилизакрчкати депресијин саундтрек + књига са песмама (за глуве)


Види још...[уреди]