Азис

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

“Динаp ће cyтpa ocлaбити пpeмa eвpy зa нeки битaн пocтoтaк, кaжy нa B92...”

~ избeчeни вoдитeљ xлaднoг глaca на тему избeчeни вoдитeљ xлaднoг глaca
Дебело Морско Чудовиште......

“Ма ово бре није наше!”

~ ЛБГТ популација на тему ЛБГТ популација

Теорија завере постоји да је Азис (рођено Јелена Карлеуша), иначе српски Ром одавно изашао из тела певачице (!?) Јелене Дивне Карлеуше, или су исто андрогино биће...у сваком случају, господин Карлеуша је родио Азиса на уста и после тога она нису била иста (ни биће, ни уста).


О Постанку и Еволуцији Азисовој[уреди]

После рођења......

Две теорије постоје о развоју животиња Азиса/Карлеуше:

1.)По теорији Ернста Хекела, све животиње развиле су се од колонијалних бичара, сличних данашњем Гоги Секулић Волвоксу;

2.)По теорији нашег научника Јована Хаџија животиње су се створиле од створења сличних данашњем Ацa Лукасу Сунђеру. Као што се да приметити, обе теорије су, баш као и пол настале химере прилично несигурне и неодређене. Такође, још једна могућа теорија о Азисовом постанку је да је он Дебело Морско Чудовиште (Левиатанус), ендемична и реликтна врста која се одржала само у приградским областима Бугарске и голетима и сувим јаругама Албаније (а рођак је Чудовишта из Лох Неса).

Још једна малецна теорија говори о Азису као продукту полног чина, јер је Карлеуша била скоро трудна, а ако није као и све богомољке појела своју бебу, онда је то сигурно Азис.


(Био)хемија Азисова и хабитуалистичке особине[уреди]

Иако је Азис Дебело Бугарско Морско Чудовиште (Левиатанус) и архибласфемија, како Србије Бугарске, тако и живог света уопште, он има своје животне навике, као и све једноћелијске праживотиње. Једна од његових доминантних особина је такозвазни процес србијанизације - односно приближавања Матици Српској и Великој Амеби Гранда (Магна Амоеба Грандоманиа вулгарис), у циљу спајања, односно сједињавања, односно поистовећивања - који се већ одражава у дуету са Мартом Савић - последњим преосталим примерком Сахарског Козорога и српском певачицом(!?). Када се каже реч хемија и теорија хабитуализма, сумња се да је Азис у ствари метафизички продукт конзумације тешких хемијских супстанци које испаравају из екрана када се на њему појави Пресвета Јелена Дивна Карелуша, те тако гледалац види оно што његов ум жели да види.


Азис мења пол![уреди]

Необријанa Карлеушa Азис......

Овакав наслов засијао је у Најчитанијем Таблоидиоту на Балкану када се у новинама појавила слика Пресвете и Преподобне Јелене Дивне Карлеуше необријане. После ове срамоте она више није смела да изађе из куће, већ је научила бугарски и напустила земљу, под изговором да "иде на своју велику европску турнеју по шталама Оберминхентаузена и подалпских селендри због промоције свог новог албума ЈК Револушн - Деценија Лоших Турских Обрада". Наравно, у Србију се није вратила као женско (које није ни била), већ као, погађате Азис.


Азис и Куpтула[уреди]

Дует снoвa......

Неси Азис је је једини носилац бугарске културе, а скоро му је понуђен и уговор да дође у Србију и да крене да ради за "Гранд", као и први дует са Миланом Станковићем, или Бреном (која је још један његов псеудонима), али је превише заузет срањима својим вечерњатим шоуоуоуоуаоуоатом на Азис. А можда се и уплашио, ко ће га знати? Азис је дебео, и то је свакако његова главна особина. Друга особина је то што је Бугарин. Дебели Бугарин, а не свемирац!


Арисотелова Метафизика и Азис[уреди]

Старо, креманско пророчанство, античке сибиле, библијски пророци, Маје и Нострадамус су, сваки понаособ прорекли да ће се онога тренутка када се мушка и женска половина Азисова (ту је негде и Јелена Карлеуша) споје (можда дует?) доћи до катаклизме, вратиће се првобитно стање Хаоса, Космос ће појести самога себе, и свет каквим га сви познајемо ће нестати... Иако се ово језиво (и блиско) пророчанство чини довршеним, недоречен је онај најбитнији део, односно квинтесенција Азисова - која половина химере је мушка, а која женска?


Овако нешто мајка рађа само једном у столећу...[уреди]

Не морам ово да објашњавам, зар не?


Не морам ово да објашњавам, зар не?