Pink (TV)

Izvor: Нециклопедија
Pređi na navigaciju Pređi na pretragu
Čuveni logo koji je osvojio srca gladnih masa


Glavni srpski TV kanal koji njenim žiteljima nudi alternativni pogled na svet kulture i informacija. Sa sličnim projektima deo neprofitne humane organizacije koja za cilj ima okupljanje ljudi oko ideje da je sve jedan Veliki Šou. Obožavan od velike većine velikosrbske nacije, uporedo sa islamom se ubraja u glavne religije, ali najjače među njima jer prema statistikama mnogi vernici uopšte ne prestaju da se mole i žrtvuju svoje vreme, obrazovanje i pamet zarad Sranje TV-a. Sranje TV je jedini i Prvi program na našim prostorima koji svojim vernicima omogućava neprisušan izvor za konzumaciju govana, u bilo koje doba dana, ili noći. Sranje (TV) je toliko popularno da je pokrenula i drugi program-zvani Bljak (TV)


Popularnost[uredi]

Sranje (TV) je postala popularna zbog puštanja reklamnih spotova kao što su "Legija, mi ti verujemo!", ali ipak, nisu to jedini razlozi za popularnost ove televizije. Jedna od značajnih stvari zbog kojih je popularna je nova tehnologija koja omogućuje gledaocu da oseti miris govana u studijy.


Sranje Parada[uredi]

Vidi glavni izvor Zvezde Granda

Potpisuju ugovore i sa MTV-jem

Sranje (TV) je takođe stekla popularnost puštajući narodnjake i organizujući audicije za nove govnare talente pod nazivom Zvezde Granda". Pobednici su dobili ponudu za snimanje CD-a u njihovoj produkciji.


Televizijski program[uredi]

Planiraju da naprave vrhunac koji će oboriti sve vernike sa nogu! Emisija će se zvati "Sve za ljubav, jer menjam ženu a biram ćerku na Grand paradi" Posle će da sledi serija "Ružna Emiralda" Jer su se Beti i Leti obrnule već dva puta... Sranje (TV) nudi bogat asortiman proizvoda emisija obrazovnog sadržaja, poput španskih sapunica, hrvatskih sapunica, srpskih sapunica, srpsko-hrvatskih sapunica, korejanskih sapunica, ruskih sapunica, abisinskih sapunica, britanskih sapunica, brazilskih sapunica, argentinskih sapunica, presijskih sapunica, indo-iranskih sapunica, vizantijskih sapunica, vijetnamskih sapunica, staroegipatskih sapunica, kineskih sapunica, bantu sapunica, svahili sapunica, venecuelanskih sapunica, slovenačkih sapunica, francuskih sapunica, nemačkih sapunica, islandskih sapunica, indonežanskih sapunica i ma kakvih sapunica, samo da program bude popunjen, ekonomsko-propagandnog sadržaja (koji se povremeno prekida serijama i filmovima sa MAĐARSKIM i mandarinskim prevodom, jer je potrebno da mlade i sve one koji se osećaju mladima uvedemo u Evropu!) i raznovrsnim dnevnicima koji se trude da nam pomognu da budemo u toku sa svim događajima i ubistvima dana - obeleženi raznim brojevima od 1-100, epitetima (nacionalni, verski...) koje vode sakati voditelji koji svakodnevno padaju u nesvest.Bitan i uticajan deo programa čine i reprize. Posebnu pogodnost čine Dnevna Programska šema na Sranje TV-u uoči Izbora za Predsednika: i Dnevna Programska šema na Sranje TV-u nešto posle Izbora za Predsednika, koji gledaocima i vernicima omogućavaju da uživaju u njihovim najomiljenijim programima i po tri puta zaredom, uzastopce, , u toku izbora, ali i nešto posle.


Novogodišnji specijali[uredi]

Novogodišnji Brena šou

Takođe, u toku Nove Godine gledaoci i vernici mogu, osim u novogodišnjim prenosima novogodišnje šund Grand parade, Brena novogodišnjeg šoua i novogodišnjih Zvezda Granda, da uživuju i u reprizama filmova i kvizova koji su se održali 60 godina prošlog veka u prigradskim oblastima Mandžurije! Kakva ponuda! A ujutru, od 8-15 h direktan prenos katoličke mise liturgije iz Saborne Crkve, specijalan gost Ivana Žigon koja govori o položaju Srba na Kosovu i recituje "Prkosnu pesmu" po hiljaditi put izazivajući epileptične napade i spontano sagorevanje kod gledaoca!


Budućnost[uredi]

Kako je sve krenulo, za nas budućnosti nema, niti će je biti! Budućnost Televizije leži u vernicima, jer dok njih bude bilo, televizija će živeti i i Nikad umreti neće.Zato treba da po uzoru na Pravoslavne crkve na Kosovu obnavlja i podmlađuje svoje institucije i bogomolje (u ovom slučaju pevačice) na svakih mesec dana pa makar i silom!.Tako će bogomolje (pevačice) biti uvek mlade i lepe.I popularne. To je najvažnije...Zanimljivosti:[uredi]

Ruška Jakić je bila na Sranje TV-u od njenog samog početka (televizijinog, ne Ruškinog) i tvrdi da joj je to bio najdraži period u životu?, jer je velike stepenice u zgradi Sranje TV-a lično bojila u crveno!


Ovaj članak je finansirala Sranje TV.


Vidi još i:[uredi]