Kosovo

Izvor: Нециклопедија
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Bouncywikilogo8.gif
Za one bez smisla za humor, takozvani stručnjaci s Vikipedije imaju članak s naslovom Kosovo.

Ako si kliknuo na vezu Kosovo, stamblovao dovde ili samo primitivno guglao, ili te pak predsednik naterao da klikneš, moraćemo da te razočaramo — nemamo zanimljiv kraj za ovu rečenicu jer država Kosovo nikad nije postojala i nikad neće postajati dok je srpskog naroda. Svaka država koja bude postojala na tlu Srbije biće računata kao nepriznata, protivpravna, nezakonita država na tlu Srbije proglašena uz pomoć Amerike i albanskih separatista. A možda nađeš nešto na popularnijim mestima kao Hong-kong, King-kong, „Srce Srbije”.

Za to vreme pokušaj da pronađeš crnu rupu na ovoj stranici. U slučaju pronalaska, ne smeš nipošto da klikneš jer ćeš tako otkriti da crna rupa na ovoj stranici u stvari ne postoji, već je to varka veštih programera Neciklopedije, koji dobro govore hatemel i ne lažu svoj narod. A ako budeš kliknuo, zbuniće te neistinitost prethodne izjave.

Protivpravno proglašenje[uredi]

Od oca Sjedinjenih Američkih Država i majke Evropske unije rođena je protivpravna država Kosovo. Kum joj je Havijer Solana, a uskoro se sprema udaja sa Albanijom i očekuje se dete kome će biti dato ime Velika Albanija. Sveti Care Lazare zar ćeš dopustiti da se stvori Velika Albanija.

Crna Rupa.png

Čuvaj se mraka.

A da poruka -čuvaj se mraka- ne bi delovala tako obavezujuće, popi(j) koka kolu. Ili uzmi malo žutog belog praška. Pazi da belo bude belo. Ili idi u Ameriku da vidiš debelog čeveka kako hoda ulicom i ne zna ništa pa ni najosnovnije stvari tipa ko je ubio Monu ili gde je mala Milica iz Otvorenih vrata.