Косово

Извор: Нециклопедија
Датум измене: 29. септембар 2007. у 04:30; аутор: Мастер (разговор | доприноси) (New page: Ако си кликнуо на линк '''Косово''', ''стамбловао'' довде или само примитивно [[гуглање|гуглao...)
(разл) ← Старија измена | Тренутна верзија (разл) | Новија измена → (разл)
Иди на навигацију Иди на претрагу

Ако си кликнуо на линк Косово, стамбловао довде или само примитивно гуглao, или те пак Председник натерао да кликнеш, мораћемо да те разочарамо - немамо занимљив крај за ову реченицу.


За то време покушај да пронађеш црну рупу на овој страни. У случају проналаска не смеш нипошто да кликнеш јер ћеш тако открити да црна рупа на овој страници у ствари не постоји, већ је то варка вештих програмера Нециклопедије, који добро говоре хатемел и не лажу свој народ. А ако будеш кликнуо, збуниће те неистинитост претходне изјаве.

Crna Rupa.png


Чувај се мрака.


А да порука -чувај се мрака- не би деловала тако обавезујуће, попи(ј) кока кола. Или узми мало жутог белог прашка. Пази да бело буде бело. Или иди у Америка да видиш дебелог чевека како хода улицом и не зна ништа па ни најосновније ствари типа ко је убио Мону? или где је мала Милица из Отворених врата?.