Isidora Bjelica

Izvor: Нециклопедија
Pređi na navigaciju Pređi na pretragu
No Wikipedia.png
Vikipedija nema odgovarajući članak s naslovom Isidora Bjelica. Stvarno ne bi pomogao tim takozvanim stručnjacima tako što bi napisao i jedan.

“MOJE OČI AAAAAAAAAHHHH!!!”

~ Ivo Andrić na temu Ivo Andrić

“Ne mogy da vepyjem šta mogy da ypade jeftina pepika i ckyp šešip!”

~ Vladan Batić na temu Vladan Batić

“Cve je počelo kao bezazlena izpaclina...”

~ njen noc na temu njen nocDatoteka:Isidora.jpg
Administrator je uklonio ovu sliku zato što može izazvati infarkt kod srčanih bolesnika, a zdravi sami postaju srčani bolesnici.

Isidora Bjelica je srpska spisateljica, rediteljka, profeskorka svega, proizvođač rakije, seksolog, degustator rakije, internet stručnjak, muzičarka, manekenka, ikonopisac, profesionalni reli vozač, imam u Sarajevskoj džamiji, fotografkinja, glumica, filatelista, gost u emisijama, TV lice, izdavač časopisa, menadžer i sve drugo što se može biti na svetu osim gejše i odgajivačice golubova.

Biografija[uredi]

Isidorin moto

Rođena je u Marihuaniku (Travnik), baš kao Ivo Andrić. Koliko god se trudili da taj deo prošlosti grada zatrpaju,nedavno je izašlo na videlo. Krštenicu krije kao zmija noge, ali s obzirom na materijal od kog je krštenica izrađena (klesani kamen), pretpostalja se da je rođena negde na prelazu iz mlađeg u starije kameno doba. Živela je ispod stene do pre petnaest godina, kad su radnici pomerili stenu da izgrade novu zgradu na Dorćolu. Radnici koji su je videli nakon podizanja stene su trenutno oslepeli, pa su na sudu dobili odštetu od 1.500.000.000.000.000.000.000,00 + Pedeve evra. Radnici su ubrzo umrli od gladi, jer je to bilo doba Velikog Sranja. Još veći problem sa njenim, hmmmm, imidžom, nastao je nakon saobraćajne nesreće za vreme reli trke Velika Nagrada Srbije. Niko ne zna kako je postala seksolog, kad u životu golog muškarca nije videla uživo. Iskreno, mnogi ne žele da znaju.

Žena koja je uspela da štrika nešto od vune više puta po više sati u isto vreme izgovarajući 11345 reči u minuti TV programa, proizvodeći istovremeno zvuk puškomitraljeza iz filma "Bitka na Neretvi" ili "Sutjeska".Vrhunski stručnjaci američke NASE još uvek ne mogu da dešifruju iz kojeg od ta dva filma potiče ovaj fenomen. Bavila se svim i svačim osim sobom, bila je i ostala velika prijateljica Ruške Jakić što je samo po sebi još jedna razumom neobjašnjiva pojava.Takođe se druži i sa Ejmi vajnhaus.

Poznata je i kao kćer Dimitrija Bjelice, čoveka koji ne odustaje i koji nije primetio da je u skrivenoj kameri čak i kada su mu to rekli. Dimitrije(a ne Isidora)je postao poznat široj javnosti tek kada je postao najbolji prijatelj Bobija Fišera, koji je postao poznat kada je postao poznat a pre utaje poreza.


Majka Sveg Zla[uredi]

Isidora Bjelica je Đavolja mlada - ona koja se podala Đavolu i zauzvrat, kao i AK je dobila večni život, a nikad umreti neće... U periodu od arhaika, kada se smatra da je rođena, pa sve do danas izrodila je mnoštvo demona i zala koji muče stanovništvo. U staroj Grčkoj su je filosofi znali kao Ehidnu, Majku Svih Demona.


Isidorin Đavolji Porod:[uredi]

Iako bi pomislili da se ovo odnosi na njen porođaj koji je, na naš užas snimala (i koji ne dao Bog da nađe svoj put na internet), ovo se, u stvari odnosi na njen nakot. Osim harpija, gorgona, furija, kentaura, i Nataše Kandić, treba spomenuti njenu decu:


Zanimljivosti[uredi]

Isidora Bjelica "uhvaćena" bez šešira
Isidora Bjelica "uhvaćena" šeširom. Smešno zar ne?
 • Isidora Bjelica je u Evropskoj Uniji zabranjena zakonom.
 • Isidora Bjelica je suprotnog pola.
 • Najveći fan Isidore Bjelice je niko.
 • Isidora Bjelica oborila je svetski rekord u skrivanju pod stenom-4329 godina, 9 meseci, 27 dana i 18 sati.
 • Jedina žena koja je ušla na Svetu goru bez preuršavanja, jer su mislili da je muško. U stvari, molili su Boga da je muško.
 • Ona se jebala više puta(!)
 • Pod Isidorin nos stane ceo fudbalski klub sa sve rezervama, bez guranja.
 • Njenu poslednju knjigu niko nije pročitao. Čak ni ona sama.
 • Njen životni saputnik je suprotnog pola, mada ne izgleda uvek tako.
 • Dobitnik je "CKM Golden Shower" nagrade ali nikada nije primila zato što bi je ubili. To je bila nameštaljka, a otkrila je njena i svačija ljubavnica.
 • Jedna fotografija čak dokazuje da je Inferno Isidora u stvari Hitler, ali nije to ništa u poređenju s njenim snobovskim Se-Ve-om.
 • U mladosti pokusala da se bavi fudbalom ali nije mogla da izađe iz ofsajda.
 • Kad Isidora Bjelica uđe u Knez Mihajlovu, već je stigla do kraja ulice, ali ne može da se okrene.
 • Nju još niko nije uspeo da slika iz profila.


Isidora Bjelica porno!?[uredi]

Iako se pribojavate i nadate da vas oči varaju šta ovde piše, ovo nije varka. Prijavljeno je da je nekada davno (dok svet još nije bio stvoren) Isidora snimila kućni video - pre svega gledanje istog uzdiže mazohizam na viši nivo. Ako ste seksualni manijak koji voli da kažnjava sebe gledanjem ovakvih i sličnih gadosti (a i iščekivanjem istih) onda je ovo prava stvar za vas. U suprotnom, verujemo da je i sama pomisao na ovako nešto dobar način da vam se smuči seks, a i život uopšte. Snimak nakon kojeg bi znali da je apsolutno sve moguće i nakon kojeg bi izrazi "ma nema šanse" i "nemoguće" bili izbrisani i izbačeni iz upotrebe. Najtraženiji horor na Balkanu. (za dalje informacije pogledati korice bilo koje njene "knjige")