Aleksandar Vesić

Izvor: Нециклопедија
Pređi na navigaciju Pređi na pretragu

“Takmičaru Aleksandru Vesiću, prizanje se odgovor na šesto pitanje da je drugi naziv za sovu buljinu eja.Samim tim, rezultat je 110 za Aleksandra, 160 za Sofiju”

???

Aleksandar Vesić i Sofija (takođe poznati negde i kao Bica i Đeljana), ili Velika Misterija su građani Velike Srbije o kojima se ne zna ništa - ni kog su pola, ni kako izgledaju, ni puno ime i prezime, ni adresa stanovanja, niti u kakvom su odnosu. Jedino što se o njima zna je da su učestvovali u kvizu "Muzička slagalica" i da su predmet polemike Milke Canić, jer ako je Milka zbog njih progovorila više od dve reči, onda su osobe od suštinskog značaja. Takođe, poznato je da se Aleksandar možda bavi zoologijom, jer dobro poznaje ptice, pogotovo sove buljine, a poznat je i broj poena koje su osvojili on (110) i Sofija(160), što znači da je Sofija pobedila u tom izdanju "Slagalice".


Bica i Đeljana?[uredi]

Još jedan video zapis postoji u kome se govori o Aleksandru Vesiću i Sofiji.U tom video zapisu glavni lik je jedna Romkinja koja govori o školovanju svoje dece.U jednom trenutku ona kaže "Pa, će da stavim ot sutra još dva dece u škola...ot sutra će d'ide ova...ne, ova...ona druga...Bica i ona tamo...Đeljana, ova će d'ide u škola!". Iako opet ne vidimo kako Aleksandar i Sofija, odnosno u ovom slučaju sestre Bica i Đeljana, razvijeno je nekoliko teorija:

  • Ciganka spominje "ona tamo Bica" kada govori o Aleksandru Vesiću.Da li je Aleksandar možda dragkvin?
  • Ciganka spominje da su njih dvoje, maskirani Aleksandar Vesić i Sofija "sestre".Da li njih dvoje možda u bratskim odnosima?


Ratko Mladić?[uredi]

Budući ovako nevidljivi, maskirani i misteriozni, možda su oni, u stvari maskirani Ratko Mladić, u onom obliku u kome se najmanje sumnja? Mi nismo sigurni, ali možete da pitate Bolidiju Vukićević, za koju je rečeno da ih čuva u kosi i da zbog toga ne menja frizuru već stoleće. Ako ne, u tom slučaju iza skrivanja Ratka Mladića leži Unija Roma Srbije i Milka Canić i ovo obavezno i brzo treba javiti Karlu del Ponteu...